توضیحات کامل :

ترجمه مقاله پس از فضیلت ؟ حسابداری به عنوان یک شیوه وجدانی و گفتگویی در 13 صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی


عنوان فارسی :

 پس از فضیلت ؟ حسابداری به عنوان یک شیوه وجدانی و گفتگویی

عنوان انگلیسی :

After Virtue? Accounting as a Moral and Discursive Practice

تعداد صفحات فارسی : 13 صفحه ورد قابل ویرایش

سطح ترجمه : متوسط

شناسه کالا : y1124

دانلود رایگان مقاله انگلیسی : http://ofmas.ir/dlpaper/y1124.pdf

دانلود ترجمه فارسی مقاله : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین 17 هزار تومان قادر به دانلود خواهید بود .


بخشی از ترجمه :


چکیده
عنوان این مقاله از کتاب آلداسدر مکین "پس از کیفیت خوب" استخراج شده است.آن یک اثر معاصر در زمینه فلسلفه وجدانیاست و در استنباط از این اثر میباشد.من میخواهم این مسئله را مطرح کنم که چه چیزی را من به عنوان مهم ترین مسئله معاصر مواجه شونده برای حسابدارام قلمداد میکنم: آیا عملکرد حسابداری پس از کیفیت خوب قرار دارد؟ یعنی، آیا حسابداران در  جستجوی کیفیت خوب هستند و اگر چنین است ،چطور آنها آن را کسب میکنند ؟
من به این بحث میپردازم که حسابداری دارای ظرفیت برای یک شیوه با کیفیت بودن در سنت ارسطویی است که توسط مکینتایر توصیف  شده است.عامل کلیدی برای محقق ساختن این کیفیت خوب در به رسمیت شناختن این مسئله نهفته است که حسابداری هم یک شیوه ی وجدانی و هم یک شیوه ی گفتگویی است.
منظور من از وجدانیاین است که حسابداری یک شیوه در بردارنده نمایندگی انسانی است.حسابداری یک شیوه قابل تبدیل است ،که دارای ظرفیت برای تغییر همه چیز در دنیا است.آن میتواند یک تفاوت را در چیزی ایجاد کند که ما برای انجام انتخاب میکنیم.آن میتواند  بر روی  تجارب زندگی شده ی ما در شیوه های بسیار ویژه و خاص اثر داشته باشد.بنابراین آن دارای پیامدهایی است که تشخیص وجدانیاز سوی کارورزش را میطلبد.قدرت استقلال به طور گسترده ای به صورت یک رویداد تعریف میشود که در آن کسی چیزی را در مورد چیزی به کس دیگری میگوید. گفتگوی حسابداری به سادگی به صورت گزارشی در مورد واقعیات نیست.حسابدار کسی است که گفتگوی را مینویسد.حسابدار گفتن چیزی را مورد چیزی (گزارش حسابداری در مورد چیست) به کسی (کسی که گزارش حسابداری برای او آماده شده است) انتخاب کرده است.شناخت صریح وضعیت حسابداری به عنوان یک شیوه (چنانچه مخالف دیدگاهی است که حسابداران فقط واقعیات را گزارش میکنند) کاملا مهم است زیرا آن حسابداران را وادار به تایید شمول شخصی خود، نمایندگی وجدانیخودشان و نقش بلاغی ،در تولید و ایجاد گزارش های حسابداری می نمایند.بنابراین کاراکتر  گفتگویی  شیوه حسابداری به شدت به کارکتر وجدانیآن وابسته است.




Abstract

Alasdair MacIntyre′s book After Virtue is used as the basis to reflect on possibilities for virtue in accounting and some problems in its realisation. MacIntyre advances a neo‐Aristotelean account of virtue that is grounded in practice and which focuses on the unique internal rewards of a practice. Accounting is suggested to be a practice in this sense and five possible internal rewards are identified: honesty, concern for the economic status of others, sensitivity to the value of both co‐operation and conflict, the communicative character of accounting practice, and the dissemination of economic information. Several potential problems in realising virtue are then discussed including the tendency for external rewards to dominate internal rewards, the corrupting power of institutions, and a confusion between laws (rules) and virtues.