توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی حساب تفصیلی در 18 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

تعریف حساب کل، معین و تفصیلی

انواع حساب‌های تفضیلی

حساب تفضیلی در نرم افزار‌های حسابداری

 

بخشی از متن

مقدمه

یک بنگاه اقتصادی برای بررسی نتیجه فعالیت خود در دوره های زمانی مختلف نیاز دارد تا نتیجه مالی فعالیت هایش را به صورت دقیق و مستمر، همراه با جزئیات ثبت کند. معمولا فعالیت یک بنگاه از نظر مالی دو نتیجه دارد که شامل درآمد و هزینه است اما این سرفصل ها کلی هستند و لازم است تا اطلاعات دقیق  تری جهت استفاده مدیران به آنها ارائه شود. به همین منظور حساب ها به جزئی‌ترین شکل ممکن تعریف می شوند که به آن حساب تفضیلی گفته می شود. با توجه به اینکه حسابداری به شکل نرم افزاری بسیار فراگیر شده است لازم است تا حساب تفضیلی در نرم افزار نیز  به طور دقیق تعریف شود.

برای ثبت فعالیت  های اقتصادی یک بنگاه از علم حسابداری استفاده می کنیم. در حسابداری رویدادهای مالی مربوط به بنگاه  ثبت و براساس آن گزارش تهیه شده و به مدیران مربوطه ارائه می شود تا در جریان وضعیت بنگاه اقتصادی خود قرار بگیرند. جهت تهیه گزارش دقیق و جامع برای تصمیم  گیری، نیازمند ثبت فعالیت  ها به صورت جزئی هستیم که برای تمام افراد قابل درک باشد. دسته  بندی حساب ها به صورت کلی در حساب  کل صورت می گیرد و جزئی‌ترین شکل ارائه حساب ها حساب تفضیلی است.

تعریف حساب کل، معین و تفصیلی

وقتی کسب  وکاری توسط شما ایجاد می شود حتما به دنبال کسب درآمد و سود هستید. برای اینکه بدانید آیا کسب و کار شما سود مورد نظر در زمان معین را به دست آورده یا نه نیاز دارید تا در بازه های زمانی مختلف بتوانید میزان درآمد و هزینه خود را کنترل کنید. به همین منظور باید هریک از فعالیت ها را در گروه های خود دسته  بندی نمایید. به طور کلی حساب ها شامل دارایی، بدهی، درآمد و هزینه هستند؛ که به آنها حساب های کل اطلاق می شود و در بالاترین سطح دسته بندی قرار می گیرند.

همانطور که از نام این حساب ها بر می  آید اطلاعات حاصل از این حساب ها بسیار کلی بوده و نیاز به ارائه توضیحات بیشتر دارد به همین دلیل برای هر یک از حساب های کل یک حساب کمکی در نظر گرفته شده که توضیح مختصری در باره آن ارائه می دهد که به آن حساب معین گفته می شود. به عنوان مثال حساب صندوق یا تنخواه  گردان، حساب معین مربوط به موجودی نقد است. حساب  های جزء زیر مجموعه حساب های معین هستند که اطلاعات کامل تری از حساب معین در اختیار مخاطب قرار می دهد.

 و ...